مدیران
جستجو
جستجو
Close this search box.

دوره ۳ روزه بررسی نرم افزارهای فرانگر و رایان به پایان رسید

دوره فرانگر و رایان

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دوره ۳ روزه بررسی نرم افزارهای فرانگر و رایان به پایان رسید

 

دوره ۳ روزه بررسی نرم افزارهای فرانگر و رایان در تهران در هلدینگ فردوس پارس ( بنیاد مستضعفان ) و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران به پایان رسید

در روز اول ، که با حضور مقامات بلندپایه این هلدینگ ، جناب مهندس رجایی مدیریت محترم هلدینگ دامپروری ، جناب صفوی ، عضو هیات مدیره و جناب دکتر خبازان مدیر تولید این هلدینگ برگزار گردید ، نتایج پروژه فرانگر بعد ۳ سال فعالیت ارائه گردید.

در این جلسه جناب مهندس رجایی ، ضمن یادآوری شرایط ایران و منطقه ، بر استفاده از تکنولوژی در سالیان آتی ، تاکید کردند .

همچنین در این جلسه مهندس وکیلی نقشه راه آتی نرم افزار را ارائه و ضمن تاکید بر اهداف هلدینگ ، استفاده از IoT را یکی از ۳ محور اصلی توسعه فرانگر قید نمود.

 

دوره فرانگر و رایان

 

همچنین در این جلسه کتابچه راهنمای فرانگر نیز ارائه گردید

 

در روز دوم ، و در و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران مباحث اجرا شده و نحوه تبادل دیتا ، خطایابی و مشاهده نتایج با سیستم فرانگر بررسی و ارائه گردید .

در این جلسه نیز نمایندگان شرکتها در جریان دستورالعملهای اجرایی قرار گرفتند و دکتر خبازان بر الزام اجرای این سیستم از سال ۱۴۰۳ تاکید نمود

در این جلسه رفرنس این نرم افزار به صورت آنلاین و در جهت آشنایی استفاده کننده گان در اخیارشان قرار گرفت

 

دوره فرانگر و رایان

دوره فرانگر و رایان

 

در روز سوم ضمن بررسی نرم افزار رایان در خصوص شبیه سازی سال آینده دامداری های تحت پوشش ، جناب دکتر خبازان و دیگر تیم تولید در خصوص تغییر سیاستهای بنیاد مستضعفان در بودجه سال بعد توضیحات جامع و کاملی ارائه نمودند .

نکته حائز اهمیت در این جلسه میزان خطای شبیه ساز رایان در سال ۱۴۰۱ بود که طبق محاسبات انجام شده ، به ۰.۷۵ درصد رسیده بود ( کمتر از ۱ درصد) و دقت و توانایی این نرم افزار در محاسبات آینده مورد تقدیر قرار گرفت .

همچنین جناب دکتر یوسفی ، ریاست محترم برنامه و بودجه هلدینگ با ارائه گزارش جامع ۱۴۰۱ و ۷ ماهه ۱۴۰۲ از نتایج عالی در زمینه بهره گیری از دیتای دامپروری های تحت پوشش در این هلدینگ تقدیر نمودند.

 

دوره فرانگر و رایان

 

بیشتر بخوانید

دامپروری هوشمند

بازدید اعضای فناور کمیته دامپروری هوشمند از گاوداری صنعتی علینقیان | گامی نو در مسیر نقشه راه فناوری دامپروری

بازدید اعضای فناور کمیته دامپروری هوشمند از گاوداری صنعتی علینقیان | گامی نو در مسیر نقشه راه فناوری دامپروری   در تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۰۱ اعضای فناور

راهکارهای دامپروری هوشمند

راهکارهای دامپروری هوشمند (بخش ۲)

همانگونه که قبلا عنوان گردید شناخت صنعت به عنوان مقدمه ، می تواند باعث دقت در حرکت گردد. در بخش دوم گزارش ادامه شناخت را

راهکارهای دامپروری هوشمند

راهکارهای دامپروری هوشمند (بخش ۱)

  با توجه به اهمیت هوش مصنوعی در ساختار انواع مدیریت و با توجه به نیاز  اطلاعاتی کشور برای آموزش مدل های هوش مصنوعی ،

مدیریت را با مدیران تجربه کنید

پیشرو در نرم افزارهای مدیریت دامپروری